У четвер, 18 квітня, стало відомо, що пішла з життя знаменита російська акторка Ірина Цивіна. 55-річна зірка відома багатьом глядачам за таким серіалам, як "Татусеві дочки" та "Кадети". Крім того, артистка була дружиною легендарного актора Євгена Євстигнєєва.
Про це повідомила близька подруга Цивіної — Ксенія Хаїрова.

"Ірина померла, тільки що розмовляла з моргом, мені підтвердили. Її тіло привезли сьогодні о першій годині ночі, причина смерті поки невідома", - повідомила Хаїрова.

А пізніше новину підтвердила керівник Школи телебачення "Останкіно ТБ" Ольга Спіркіна, де викладала Цивіна. Вона розповіла, що перед смертю актриса перебувала у глибокій депресії.
За словами Спіркіної, 8 квітня у неї відбулася довга розмова з Цивіною.

"Вона мені говорила: "Оль, мені хтось наврочив. Я не можу, що зі мною коїться... Є у тебе якась бабця, нумерологи, астрологи?" Я їй дала. У всіх у нас, жінок, є такі контакти", повідомила колега акторки одному з російських телеканалів.

Вона також назвала можливі причини смерті вдови Євгена Євстигнєєва.

"Я думаю, пила якісь таблетки, антидепресанти. Або неправильно... Скаржилася тільки на загальний психофізичний стан", – сказала Ольга.

Раніше повідомлялося, що світ втратив легендарну акторку, яка все життя присвятила мистецтву і вірі в Бога. Так, у Сполучених Штатах Америки в Прінстоні, штат Нью-Джерсі померла відома актриса Джорджія Енджел.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Про це стало відомо завдяки повідомленню на сайті видання Fox News.

Джорджія Енджел

За даними джерела журналістів, друга покійної акторки, Джорджія Енджел померла 12 квітня в Прінстоні, Нью-Джерсі, але про це стало відомо тільки зараз. Офіційна причина смерті невідома.

Нагадаємо, помер легендарний письменник Джин Вулф.

Раніше Знай.uа повідомляв, донька Началової вперше після смерті матері з'явилася на публіці.

Також Знай.uа писав, у вівторок, 2 квітня, помер сьомий актор, який брав участь в зйомках російського серіалу «Вулиці розбитих ліхтарів».