Актор і ведучий Євген Кошовий бере участь у зйомках серіалу "Слуга народу". За сценарієм його персонажем є глава МЗС і в одній з останніх сцен він отримав ляпаса від своєї помічниці.

Відповідне відео з'явилося у відеохостингу YouTube.

На кадрах видно, як Євгену Кошовому дає ляпаса актриса Ольга Жуковцева, яка за сценарієм грає помічницю глави МЗС. Члени знімальної групи відзначають, що сцена вийшла досить емоційною і цікавою і тому її програвали кілька разів.

Однак для актора кілька дублів обернулися тим, що права щока "палала яскравим полум'ям".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім
Показати ще

Згідно зі сценарієм, дана ситуація виникла через любовні ревнощі між двома чиновниками МЗС.

Актор і ведучий Квартал-95 " Євген Кошовий запустив незвичайний флешмоб з назвою #ШОТУТДУМАТЬ.

Комік був натхненний відео користувача Instagram, закликавши активних користувачів знімати схожі ролики. У своєму відео в Instagram Кошовий відсилає на популярний ролик "Шо тут думати", який опубліковано користувачем з ніком bushe8.

Камера показує розбиту дорогу і білборд, а голос за кадром каже "Я, звичайно, дико перепрошую, але шо тут думати, я не розумію?!".

Кошовий закликав користувачів соціальних мереж знімати такі ж відео, які показують проблеми країни.

Нагадаємо, Кошовий із Квартал 95 запустив креативний флешмоб.

Як повідомляв Знай. ua, доньки і дружина Кошового з "Кварталу 95" знялися в романтичній фотосесії.

Знай. ua писав, що Квартал 95 показав заміну Зеленському.