Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася виходом у світ з чоловіком Владом Топаловим, позуючи на премії глянцю HELLO! російської версії. Так, парочка висувалася на номінацію "найстильніші", проте програли. Втім, Регіна вирішила не засмучуватися і виставила коротеньке відео, на якому позувала в обнімку з Владом, а також зізналася, що хотіла скоріше втекти додому.

"#КовроваяДорожкаМечты
В дитинстві ти мрієш стояти в променях софітів на килимовій доріжці, але ніхто не кличе; стаєш мамою - намагаєшся втекти з килимової доріжки скоріше додому🙈😂Парадоксально! А ще мій чоловік - красень!", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери ж не пройшли повз: "Шикарна пара 😍😍 завжди на позитиві, без вульгарності і зайвої помпезності 👏", "Не одягай це більше, що з твоїм смаком 😊", "Ви красива і гармонійна пара і ще дуже творчі, ваше чадо буде неймовірним скарбом♥️😻", "Регіна, дуже не вдале вбрання, нажаль", "Яка ви гарна пара! 🤗", "Класні! Молоді, веселі, щасливі👍", "Регіна як курка з курника. Чому не можна підібрати нормальний наряд? 🌺", "Регіна, Влад світиться поруч з вами! Приємно дивитися на люблячих один одного людей.".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.