Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила розкішне фото, примірявши пишну золоту сукню для міжнародної церемонії нагородження Randstad Employer Brand Research. Так, артистка позувала на примірці, поки майстри робили їй ніжний макіяж і укладали волосся. Варто відзначити, що раніше Ольга цікавилася у шанувальників, яке вбрання їй личить більше.

"Момент перед виходом на сцену . Перша міжнародна церемонія нагородження найпривабливіших роботодавців за дослідженнями Randstad Employer Brand Research. Дякую компанії Анкор Україна за вміння надихати . А вам за те, що допомогли обрати плаття", - поділилася радістю Фреймут. Фолловери не пройшли повз: "Ви дуже гарна,рівняюсь на Ваш приклад😊", "Красуня😍😍😍", "Одягла золоте, клас!🔥", "Шикарна❤️ Красива❤️", "Добре, що вибрали золоте плаття. Вам дуже личить!".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.