Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже дивне відео з концерту в честь 70-річчя культової співачки Алли Пугачової. Так, артистка навіть встигла вискочити на сцену і роз'їхатися в шпагаті перед ювіляркою, однак запевняє, що її Примадонна запросила особисто. Анастасія також почала розхвалювати виступ самої Пугачової, зазначивши, що це "спектакль і драма її життя".

"Хочу сказати, що найграндіозніше в цьому проекті Алли Пугачової -була Вона сама!🙏🏻 І,знаєте що? Артисти нашої естради останнім часом міряються масштабами проектів і грошима. Та й не тільки цим,вибачте.. Але подія,на яку мені пощастило побувати,я не можу назвати шоу.. Це був СПЕКТАКЛЬ! Легенди АЛЛИ ПУГАЧОВОЇ, яка всім життям довела, що Їй, на відміну від інших артистів.. Не потрібні декорації і мішура!...", - поділилася емоціями Волочкова.

Фолловери ж взялися коментувати: "Знову набір слів, тільки на цей раз пишномовних. Так АБ плювати на твої лестощі, і на тебе. Ти була просто клоуном на пару хвилин на сцені,не більше.", "мішура то там була .. не лукав ))) в жовтому бовталася по сцені .", "Прям захлинаючись.... перебір з похвалами, навіть для Пугачової. Ну дуже показне захоплення....", "Мама рідна!! Королева інстаграма! Вискочила коняка в жовтому, два рази копита розсунула, з драбини ледь не е&нулася , а тепер ще й дифірамби пише! Позорище!!!!!", "Настя, годі пити. Безладний набір слів.".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артисткаобрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.