Співачка і актриса 23-річна Аліна Гросу одягла весільну сукню і нарешті зіграла довгождане весілля. Поки що тільки на екрані. 21 квітня на телеканалі "Україна" вийде прем'єра 4-серійного фільму "Замок на піску", передає Clutch.

Аліна Гросу зіграла одну з головних ролей. Відомо, що у стрічці показано життя сімейної пари. Він є блискучим лікарем – репродуктологом в клініці ЕКО, а вона – його помічниця і права рука. У них є прекрасна дочка Ліза – студентка медичного університету, але це щастя було недовгим.

Одного разу жінка отримала дивне послання – фотографію могили з студентської подруги, яка загинула 19 років тому. Після цього життя пари перевертається: в їхньому будинку трапляється пожежа, в клініці починаються фінансові проблеми, а чоловік зраджує. Благополучна і красиве життя на ділі виявляється лише ілюзій. Але, бути може, на місці зруйнованого "пісочного" замку тепер вийде побудувати щось справжнє?

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Фільм знімали у Києві та області у 2019 році. Гросу зізнається, що її героїнею є дівчина з 90-х Оля і вони зовсім не схожі характерами. Хоча деталей дівчина не стала раскрывть.

"Це життєва картина, – каже Аліна Гросу. – Моя героїня дуже сильна. Це дівчинка, яка виросла в дитячому будинку. Коли Олі було 7 років, померла її мама, а батька вона ніколи не бачила. У неї непроста доля. Але не буду розкривати деталі сюжету – все побачите самі на телеканалі "Україна".

Гросу на зйомках навіть вийшла заміж за сюжетом. І це сталося вже в третій раз за її кінокар'єру. Правда, за сюжетом, весілля відбувається в 90-х, тому і плаття Аліна приміряла відповідне. Зірка розповіла, що її мама виходила заміж в такій же сукні, тільки рожевого кольору.

Наголошується, що співачка незабаром зіграє і справжнє весілля. Але її церемонія пройде у Венеції через 2 місяці. Її хрещена мама Ірина Білик зізналася, що у Аліни буде два, а може і навіть три весільні сукні.

Нагадаємо, бджілка Гросу змусила фанів плакати.

Як повідомляв Знай. ua, Гросу присоромила армію фанатів солоденькими формами.

Знай. ua писав, що пишні форми Аліни Гросу ледве влізли в Instagram і розірвали джинси.