Для шоу "МастерШеф. Професіонали" на телеканалі СТБ судді вигадали масу нових конкурсів, тому кулінарні батли стануть іще захопливішими.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу СТБ.

У повідомленні йдеться, що кілька улюблених шанувальниками шоу класичних випробувань вирішили залишити і в цьому сезоні. У суботньому випуску – один з них - учасникам запропонують зіграти у кулінарну монополію.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Кулінарна монополія – це завжди непередбачуваний, веселий і незвичайний конкурс, де капітанам команд потрібно за столом переговорів домовлятися зі своїми опонентами.

"Цей конкурс навіть скромних кулінарів перетворює в справжніх акул!", - каже суддя проекту Єлизавета Глинська.

У професіоналів буде 4 капітана, яким дістанеться певний набір продуктів:

- "озеро" (риба, водорості і будь-які морепродукти);

- "ферма" (м'ясо, птиця, яйця, молоко, вершкове масло);

- "сад, город" (овочі, фрукти, крупи, цукор, шоколад та ін)

- і допоміжні девайси.

У ході гри командам потрібно приготувати закуску, основну сраву і десерт. Щоб виконати це завдання, потрібно отримати бракуючі продукти від інших команд – а значить, проявити усі свої дипломатичні здібності.

У капітанів буде можливість обмінюватися своїми продуктами, пропускати хід або оголошувати війну комусь із конкурентів.

Ектор Хіменес-Браво буде курувати переговори і стежити, щоб гра йшла за встановленими правилами. Ціну обміну капітани встановлять самостійно.

"Найголовніше - не надто захопитися грою за столом з Ектором, а все-таки винести в кінці три смачних страви", - відзначають у прес-службі телеканалу.

Хто виявиться кращим стратегом і здивує суддів своєю готуванням, а хто заграється у дитячу гру, - побачимо вже в суботу, 20 квітня о 19:00 на телеканалі СТБ.

Нагадаємо, рано чи пізно улюблені шоу та телепрограми зазнають змін. Скоро кардинальні зміни відбудуться на кулінарному шоу "МайстерШеф".

Як повідомляв раніше Знай.ua, у наступному випуску популярного кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали" відбудеться битва двох титанів.

Також Знай.ua писав про те, що суддя шоу "МастерШеф. Професіонали" на каналі СТБ Ектор Хіменес-Браво поділився із глядачами деякими несподіваними подробицями суботньому випуску програми.