За декілька днів до церемонії нагородження переможців премії “Золота Жар-птиця 2019” розгорівся гучний скандал навколо відомої української співачки Ірини Федишин. До ЗМІ потрапила інформація, що артистка нібито займається накруткою голосів, щоб отримати нагороду у номінації “Народний хіт”. У мережі вспливли скріншоти з перепискою невідомої людини, яка й мала технічно накрутити голоси, з кимось з команди Федишин. Але, як виявилося, це фейкові скріншоти. Ніякої переписки не було, тим паче якогось замовлення про накрутку голосів. Про це “Знай.ua” розповів чоловік та за сумісництвом продюсер Федишин Віталій Човник. Він додав, що неправдива інформація вже видалена зі сторінок деяких видань, які написали про це.

За його словами, це була спроба дискредитувати ім'я співачки. Коли ситуація загострилася, подружжю довелося навіть звернутися до поліції, щоб з'ясувати всі обставини та покарати кривдника. Але невдовзі Федишин та Човник вирішили забрати свою заяву з поліції та пробачити хлопця.

Співачка Ірина Федишин

“Ми вирішили у цій ситуації поставити крапку. Не коментувати нічого. Добре, що Іра виправдана в цій ситуації. У Іри попросили вибачення. Так, осад невеличкий є, але вирішили лишити це все позаду”, - прокоментував Віталій Човник.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

19 квітня у Національному палаці мистецтв “Україна” відбулося нагородження переможців премії “Золота Жар-птиця 2019”, на якій Ірина Федишин вирішила не бути присутньою після цього скандалу. Також вона зняла свою кандидатуру з номінації “Народний хіт”.

“Іра не має великої кількості нагород і звань. Для нас, насправді, це не є головне. Найголовніше те, що збираються повні зали, і люди Іру люблять”, - розповів Човник.

Родина Ірини Федишин на відпочинку

Він відзначив, що співачка працює далі, аби радувати своїх шанувальників.

“Після Великодня у нас буде прем'єра - пісня “Хочу на Мальдіви”. Пісня гумористична та дуже цікава. У новому жанрі Іра себе спробує”, - додав він.

Човник зізнався, що його дружина ще ніколи не була на Мальдівах, тому написала цю пісню, щоб мрії кожної жінки здійснювалися.

Ірина Федишин

Додамо, що нещодавно Ірина Федишин отримала нагороду від YouTube - срібну кнопку за 100 тис. підписників.

“Важливо, щоб люди нас любили. Наближається свято Великодня. Треба пробачати та рухатися вперед”, - зауважив Човник.

Він додав, що свято будуть відзначати у родинному колі, ніяких виступів та іншої роботи. Іра вже з дітьми готується розмальовувати писанки та пекти смачні паски.

Нагадаємо, раніше українська співачка Ірина Федишин поділилась інтимними фото зі свого відпочинку у Єгипті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Каменських в прозорому вбранні вразила схожістю з Кардашьян.

Також "Знай.ua" писав, що Катя Бужинська засліпила красою на премії "Золота Жар-птиця 2019".