Американська співачка Брітні Спірс знаходиться на лікуванні у психіатричній лікарні.

Раніше говорилося, що 37-річна поп-діва сама захотіла пройти лікування, але її мати спростувала дану інформацію, заявивши, що Брітні утримують там силою.

Брітні Спірс
Брітні Спірс

Фанати Брітні Спірс переживають за її стан, так як останнім часом вона все менше контактує з оточуючими і практично не виходить у світ. Після того, як її госпіталізували, шанувальники почали задавати хвилюючі питання її близьким.

Мати Брітні відповіла на них.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Передає The Daily Mail.

За її словами, Брітні не хоче бути під наглядом медиків, але її змушують це робити. Шанувальники думають, що за госпіталізацією поп-діви стоїть її батько Джеймі Спірс. Раніше активно обговорювалося, що він розпоряджається всіма фінансами Брітні, він забороняв їй виходити заміж і змусив відмовитися від ліків. Шанувальники припускають, що саме він винен у госпіталізації їх кумира.

Варто нагадати, що Відома співачка Бейонсе завжди чесно зізнавалася, що вона схильна до повноти, тому їй потрібно постійно тримати себе в шорах. Як виявилося, після пологів поп-діва набрала цілих 40 кілограм, які успішно скинула. Як їй це вдалося?

На днях 37-річна Бейонсе розповіла, що після народження близнюків, Сера і Румі, вона була по-справжньому щаслива. Її не надто турбували зайві кілограми, адже всю вагітність вона переживала за життя малюків.

"Я пережила екстремально важку вагітність. Мені і моїм малюкам довелося пройти через таке, про що мені навіть зараз важко згадувати. Я страждала від набряків, від високого тиску, а потім у мене почалася преэклапсия (ускладнення на пізніх термінах вагітності, смертельно небезпечне як для дітей, так і для їхніх мам – прим. ред.). Після чого лікарі виявили, що серце одного з моїх малюків почало працювати з перебоями і мене терміново відправили в операційну, де зробили екстрене кесарів розтин", — згадує співачка.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко раптово заговорила про колишніх

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Лобода приголомшила мережу своєю попою

Також "Знай.ua" писав про те, що Кароль жахнула несмаком в тигровому вбранні