На зйомках однієї з частин серіалу "Слуга народу" за сценарієм Євгена Кошового вдарили по обличчю.

В одній зі сцен глава МЗС, якого грає Кошовий, отримує ляпаса від своєї помічниці, актриси Ольги Жуковцевої.

На відео, яке розташоване в кінці новини, видно, як під час зйомок одного з епізодів серіалу Слуга народу Євген Кошовий, отримує ляпаса від своєї помічниці, актриси Ольги Жуковцевой. Сцена була дуже цікава і емоційна, тому її програвали кілька разів, в результаті чого у фронтмента «Студії Квартал-95» права щока палала червоним полум'ям.

За сценарієм видно, що дана ситуація виникла через любовні ревнощі між двома чиновниками МЗС.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Євген Кошовий — український шоумен, телеведучий і актор Студії Квартал-95. З 2000 по 2005 роки — учасник команди КВН "Ва-Банкъ", з 2005 року і по теперішній час учасник шоу "Вечірній квартал", "Вечірній Київ", ведучий "Чисто News", з 2013 року — член журі телешоу "Розсміши коміка".

Нагадаємо, Олена Зеленська здивувала весь стадіон своїм вчинком. На НСК "Олімпійський" під час дебатів поруч з кандидатом у президенти Владимиров Зеленським стояла його дружина Олена.

Після того, як модератори Олена Фроляк та Андрій Куликов оголосили, що час спілкування між двома опонентами минув, Олена повернулася до чоловіка і поцілувала його.

Цей поцілунок викликав бурхливі схвальні емоції у глядачів, присутніх на стадіоні. Зазначимо, що після того, як Володимир Зеленський заявив про бажання боротися за крісло президента України, у мережі активно заговорили про його дружину – потенційну першу леді України.

Нагадаємо, в п'ятницю, 19 квітня на НСК "Олімпійський" у Києві відбулися дебати кандидатів у президенти - Петра Порошенка і Володимира Зеленського, дату узгоджували з 7 квітня.

Кандидати прибули на стадіон за кілька хвилин до початку, продемонструвавши "королівську" ввічливість, і потиснули один одному руки перед початком дебатів. На цьому обмін люб'язностями закінчився.

Нагадаємо, в середу, 17 квітня, кандидати провели дебати на стадіоні "Олімпійський" у Києві о 19:00.

Як повідомляв портал Знай.uа стало відомо, хто буде вести найбільш епічне передвиборче шоу в світі

Знай.uа писав в інтернеті продають квитки на дебати між Порошенком і Зеленським за величезні гроші.