Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала відео, яким анонсувала перший випуск нового шоу "Регіна+1".

Як виявилося, Регіна Тодоренко стала ведучою нового шоу про материнство на російському каналі "П'ятниця". Відео – це телевізійний анонс першого випуску, в якому йдеться, що раніше всі знали Регіну-мандрівницю, а тепер вона ще й супермама. У новому шоу Тодоренко буде шукати відповіді на питання, які турбують багатьох мам. У підписі до цього анонсу Регіна розповіла про нову програму, яку буде вести.

"З найпершого дня появи мого малюка на світ, я тільки й роблю, що ставлю питання. Адже якщо до народження малюка я була готова, мені було зрозуміло, як сидіти під час пологів, як лежати, то потім я зрозуміла, що немає довідника, як далі жити! В голові моїй творилася справжня каша. І коли я побачила, що ці питання хвилюють не тільки мене, а ще інших молодих мам, і тих, хто готується ними стати, я зрозуміла, що пора починати розбиратися у всіх цих питаннях разом. Так і вийшло шоу "Регіна+1". Тепер замість того, щоб годинами шукати в Інтернеті відповіді на усі питання молодих мам, ми задамо їх професійним лікарям, психологам і дієтологам, які навчать нас краще розуміти, чого хочуть наші діти і як їх правильно виховати. Дивіться сьогодні на @fridaytv о 10:00!", - написала Регіна.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати відео Тодоренко. Багато захоплюються працьовитістю Регіни і бажають їй успіхів, а інші переживають, що вона так швидко повернулася до роботи і мало часу приділяє дитині.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.