Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. В цей раз телезірка вирішила заінтригувати шанувальників новим випуском своєї програми "Екзамен".

На своїй сторінці в Instagram Маша Єфросиніна опублікувала відеофрагмент, яким показала найгарячіші моменти інтерв'ю. Іспит на відвертість здала Лєра Бородіна, засновниця сервісу оренди суконь Oh My Look! і співзасновниця б'юті-простору G.Bar, мама двох дочок і колишня дружина Антона Лірника. Варто відзначити, що це друга частина цього інтерв'ю, адже в один випуск все не влізло, як розповіла Маша. Жінки поговорили на різні теми: від виховання дітей, розлучення, відносин, до кар'єри, бізнесу і відвідування психологів.

Маша прийшла знімати новий випуск своєї програми в біло-блакитній картатій блузі з розпущеним волоссям. А її гостя прийшла на "Екзамен" у чорній атласній блузці з красивою укладкою і легким макіяжем. У підписі до відео Маша поділилася з шанувальниками враженнями про свою гостю і подякувала тих, хто дочекався другої частини цього випуску.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Спасибі всім вам за терпляче очікування другої частини #Екзамен з @borodina! Повірте, воно того варте!!! І навіть якщо раптом так несподівано сталося, що ви не бачили першу частину, ось це відео ПРОСТО СИЛЬНО необхідно дивитися хоча б заради монологу Лєри про її заміжжя, яке поки ще не відбулося! Це космічно цікаво і дико смішно! Інтерв'ю вже на каналі за посиланням в моєму профілі", - написала Марія.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.