Чим розважити батьків у четвер? Показати їм запаморочливий білборд зі своїм зображенням в Голлівуді, щоб вони могли вами пишатися. Саме так вирішила провести час зі своєю сім'єю всесвітньо відома модель Емілі Ратаковськи.

Після сімейного обіду 27-річна зірка інстаграму вирішила піднести татові і мамі сюрприз - показавши їм білборд з рекламною кампанією спортивних напоїв з власною участю в Західному Голлівуді.

Для сімейної прогулянки і селфі з батьками Емілі обрала аквамаринову "двійку" - бра і спідницю. Дівчина знову пікантно підкреслила свої форми всім ворогам на заздрість. Беремо на замітку відтінок наряду: по-перше, від нього не можна відвести погляд; по-друге, він відмінно підкреслює легку засмагу на шкірі.

В поєднанні з білими кросівками та окулярами форми "котяче око" - зразковий каліфорнійський стиль.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, відому супермодель і актрису Емілі Ратаковськи помітили в Нью-Йорку на прогулянці зі своїм чоловіком Себастьяном Бір-Макклардом.

Як пише The Sun, двадцятисемирічна красуня вибрала для променаду помаранчевий топ і спідницю до колін, які вона поєднала з парочкою хіпстерских окулярів і білими кросівками. Емілі обіймалася і трималася за руки з 32-річним Себастьяном, який виглядав досить невимушено в червоній куртці і брюках чінос.

Емілі Ратаковскі
Емілі Ратаковскі

Раніше знаменитість викладала зворушливе селфі з чоловіком. Дівчина ніжно притиснулася до коханого, позуючи без макіяжу.

За 15 годин кадр набрав 410 тис. лайків. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні почали розхвалювати парочку, відзначаючи, що вони ідеально підходять один одному. Були і ті, хто накинулися на чоловіка Емілі, адже багатьом зовсім не подобається його зовнішність, особливо відсутність брів.

Емілі Ратаковски
Емілі Ратаковскі

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковьски з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковськи засвітити труси.