Українська телеведуча Маша Єфросиніна відразу після заяви про запуск свого особистого бренду домашнього одягу Mashsh відвідала світський захід.

Його запланували на честь запуску першого бутіка бренду Balmain.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

39-річна телеведуча вийшла у карколомному чорному ансамблі з подовженого піджака-пальто і чорного плаття, воно було буквально обсипане дорогоцінними каменями.

Але публіка обговорювала не стільки поява зірки, як суму, в яку обійшовся вбрання.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Її лук, за найскромнішими оцінками, коштує близько дев'яти тисяч євро (270 тис грн).
Чорне приталене плаття обійшлося Єфросиніної майже в 3000 євро, сукня з прозорою вставкою – 4590 євро. Ну а родзинкою вечірнього аутфита стала сумка на металевому ремінці вартістю 990 євро.

Варто нагадати, що Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами своєї творчої та особистому житті. В цей раз телезірка вирішила заінтригувати шанувальників новим випуском своєї програми "Іспит".

На своїй сторінці в Instagram Маша Єфросиніна опублікувала фільм, яким показала найгарячіші моменти інтерв'ю. Іспит на відвертість здала Лера Бородіна, засновниця сервісу оренди суконь Oh My Look! і співзасновниця б'юті-простору G. Bar, мама двох дочок і колишня дружина Антона Лірника. Варто відзначити, що це друга частина цього інтерв'ю, адже в один випуск все не влізло, як розповіла Маша. Жінки поговорили на різні теми: від виховання дітей, розлучення, відносин, до кар'єри, бізнесу і відвідування психологів.

Нагадаємо, Кайлі Дженнер засвітила соковиті булочки

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Кошового жорстоко побила найближча людина

Також "Знай.ua" писав про те, що Співачка Адель розповіла про страшну втрату