Вокалістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва поїхала підкорювати Нідерланди. Напередодні співачка поділилася з фанатами яскравим знімком з сонячного Амстердама.

До столиці Нідерландів Дорофєєва відправилася разом зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом. Протягом подорожі подружжя публікує спільні фото в Instagram і діляться враженнями. На одному зі свіжих кадрів Надя позує у чорному стильному спортивному костюмі з білими смужками та кросівках від Adidas на фоні одного з будинків Амстердама із характерним дизайном. Волосся зібрала у легкий вузлик, залишивши розпущеним позаду.

"Амстердам, ми повернулися, як і обіцяли. Ну чому ти такий красивий!??", – написала під фотографією співачка.

Фани Наді Дорофєєвої звернулися до зірки із безліччю питань, пропозицій і просто компліментів: "Очень надеюсь, что будет влог с Амстердама", "Чому ти така красива?", "Мы жаждим больше фоточек", "Ты прекрасна и это безусловно", "Амстердам и Надя это вещи совместимые то что они оба ооооооочень КРАСИВЫЕ!И я готова поспорить насчёт этого", "Невыносимо красивая" – пишуть вони у коментарях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Багато хто цікавться, з якою метою артистка поїхала у Амстердам, дехто хвалить улюблену зірку за неперевершений стиль.

Варто зазначити, що шанувальники запідозрили у вагітності знаменитість. Надя Дорофєєва вважається однією з ікон стилю серед молодих зірок українського шоу-бізу. Вона не перестає підтверджувати статус модниці, регулярно демонструючи в соціальних мережах свої трендові аутфіти.

Нагадаємо, Дорофєєва у спортивках підкорює столицю косяків і розпусти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.