Співачці Наталії Могилевській 43 роки, однак вона виглядає молодо і привабливо. Так, нещодавно співачка вирішила похвалитися природною красою і показала знімок без макіяжу. Зараз Могилевська подорожує Індією, і очевидно, тамтешня розслаблена атмосфера налаштовує на те, щоб просто бути собою. Без перешкод. Без надмірностей.

На фото Могилевська виглядає відпочившою і умиротвореною Співачка зізналася, що більше всього на світі любить свободу і натуральність. Наталія відпочиває від напруженого гастрольного графіка і надмірної уваги папараці. Там, в Індії, вона не така вже й зірка - просто жінка на відпочинку, наодинці з собою. Могилевська насолоджується цим станом, що дуже видно з фотографій.

Раніше ми писали, що відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно ми розповідали, що артистка кардинально змінила імідж, тепер же вона похвалилася важливим досягненням. Як виявилося, на сторінку Наташі в Instagram підписалися вже 900 тисяч фоловерів, і скоро їх буде мільйон.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа" Могилевська в дивному вбранні розважилася з молодим хлопцем прямо на сцені.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".