Відома співачка Ані Лорак, яка активно їздить з гастролями по Росії, рано почала відносини зі зрілим коханим.

З'ясувалося, що Юрій Фалеса був не тільки її першим продюсером, але і першою любов'ю Ані Лорак.

Ані Лорак
Ані Лорак

Фалеса розкрив деталі своїх стосунків зі співачкою ще на старті її творчого шляху.

Відомо, що Ані Лорак була у відносинах з власним продюсером протягом 10 років.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Юрій Фалеса розповів, що помітив Лорак ще зовсім юною. Тоді їй було 13 років. Спочатку він навчав її всім хитрощам роботи в шоу-бізнесі. Проте їх відносини з ділових плавно перейшли в любовні.

Юрій Фальоса

"Їй тоді було 13 років. Я навіть не знав цього, я не звертав уваги на вік. Я думаю, що я навчив її всьому. І як поводитися з чоловіками, і як з генералами, і з президентами, і з бізнесменами. Кожен чоловік хотів би таку дружину", — говорить екс-продюсер Ані Лорак.

Після довгого роману Ані Лорак його кинула і пішла до відомого українського футболіста Сергія Реброва. Фалеса шокований її вибором, адже він багато віддав Ані Лорак. Але сама знаменитість розповіла йому про свої почуття до футболіста.

Варто нагадати, що Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість представила новенький кліп і пісню "Я тебе чекала", не перестаючи виставляти відверті кадри в образах з відеороботи. Так, артистка позувала в пікантному латексному вбранні, що складається з коротенького облягаючого топіка і приталеною спідниці.

"#ятебяждала", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери взялися коментувати побачене: "Чорна Пантера👍", "Жінка-кішка❤️❤️😘", "Красуня 😘❤️👍", "
Кращий образ у кліпі🔥", "Як завжди чудова 😘🔥👍", "Ані, красива жінка, талановита співачка, Браво!!!", "На себе не схожа тут🤔", "Як пантера супер Красуня 👍👍👍".

Нагадаємо, Лорак заспівала в одних трусах, фанати в люті

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Лорак засвітила голі соски в мусульманській країні

Також Знай.ua" писав про те, що Лорак вилила душу у новому кліпі