Популярна українська співачка Віра Брежнєва, яка вже давно живе і активно працює в Росії, здивувала шанувальників зовнішнім виглядом, багато хто залишився шокованим дуже схудлою фігурою співачки.

Нагадаємо, що Віра частенько ділиться зі своїми підписниками унікальними кадрами з повсякденного життя. Вона не раз доводила, що є однією з найпривабливіших і сексуальних співачок нашого часу. Днями співачка опублікувала черговий знімок у своєму Instagram. Про це пише портал "Політека".

Так, зірка вразила шанувальників своєю точеною фігурою, але в той же самий час змусила їх турбуватися про своє здоров'я. На новому знімку артистка позує в боді чорного кольору, а також образ доповнюють чоботи на високій шпильці. Віра Брежнєва гарно позує на камеру, поставивши одну з ніг на вентилятор, цим самим демонструючи свої надмірно стрункі форми.

Кадр виконавиця вирішила підписати загадковими словами: "Ти розумієш, тут така справа…". Користувачі мережі не залишилися байдужими до нового знімка і залишили неймовірну кількість компліментів на адресу Віри Брежнєвої.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Красоооотка", "Віра Брежнєва ви найкраща красуня для всіх нас улюблена співачка тільки не свята", "Сама досконалість!", "Шикарний вигляд!!!", "Ооооогоо нічо собі, воооо круто, і я люблю одягатися в чорне", "Віра, молодець, красуня!", "Ви неймовірна, Віра! Ви дівчина з душею янгола".

Правда варто зауважити, що деякі фанати залишилися дуже занепокоєними тим, що Віра Брежнєва вже занадто схудла і виглядає на цьому фото, як справжній скелет.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Віра Брежнєва активно веде сторінку в соціальній мережі, куди регулярно постить свіжі знімки та відео виступів, повсякденного життя і зйомок. Нещодавно співачка ощасливила фанатів новою прем'єрою – хітом з оригінальною назвою "Я не свята", який за короткий час набрав величезну кількість переглядів.

Брежнєва щаслива від того, що новинка знайшла теплий відгук у аудиторії, а також поділилася в Instagram зі своїми підписниками яскравим фото з незвичайною прикрасою на обличчі.

Нагадаємо, струнка Брежнєва підкорила найкращого тренера України: ти розумієш, тут таке тіло.

Як повідомляв Знай.uа співачка Адель розповіла про страшну втрату: нелегко пережити.

Також Знай.uа писав, Віра Брежнєва оголилася у пікантній фотосесії: я не свята.