Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала кумедне фото зі зйомок нового "мамського" шоу, ведучою якого стала молода матуся Регіна.

На фотографії, яка з'явилася в записі зоряної телеведучої, вона постала на огляд публіки в стильному вбранні і кумедному образі. Для зйомок програми "Регіна+1", Тодоренко одягла сині джинси з чорним топом, поверх якого накинула яскравий кораловий піджак оверсайз. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі яскравий макіяж і здивований вираз. Але найбільше уваги привертає іграшковий пупс, якого зірка тримає догори дригом.

У підписі до цієї забавної фотографії Регіна запитала шанувальників, чи сподобалося їм її нове шоу. "#Регіна+1. Ну, що ж… сьогодні був перший випуск мого "мамського" шоу! Чекаю від вас фідбек. Сподобалося? Хочеться дивитися? І звичайно ж, пишіть в коментарях теми, які вам цікаво обговорити з нашим педіатром @dr_a.bessmertny, а я задам найпопулярніші питання в ефірі! #регинатодоренко @fridaytv. Mua&hair – @yanabuzychkina. Style – @sima_simmi @alisaboha", - написала Тодоренко.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати відео Тодоренко. Багато захоплюються працьовитістю Регіни і бажають їй успіхів, а інші переживають, що вона так швидко повернулася до роботи і мало часу приділяє дитині. Також фанати діляться враженнями про шоу, і сподобалося воно далеко не всім.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.