Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так, цього разу Настя вирішила похвалитися шанувальникам, що російська примадонна Алла Пугачова запросила її на свій ювілейний концерт у Кремлі. Більш того, Волочкова похвалилася, що стала учасницею одного з номерів ювілярки. Як видно на фото, Анастасія Волочкова прийшла на захід у кислотно-жовтому костюмі з чорним топом. В руках вона тримає букет білих троянд, які їй нібито подарувала Пугачова, хоча свято не у балерини.

У підписі до фотографії Волочкова розсипалася в подяках за запрошення на ювілей Пугачової. "Я досі під враженням від концерту Алли Борисівни @alla_orfey в Кремлі. Для мене це величезна честь – отримати її особисте запрошення не тільки як глядача, але і як учасниці одного з її номерів. А білі троянди з її рук – це взагалі для мене священний дар! Бережу їх вдома. А в пам'яті бережу спогади тієї неперевершеного вистави! Дякую, Алла Борисівна, за те, що Ви є!", - написала вражена балерина.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

От тільки оцінити цей пост і хвастощі нікому. Як відомо, нещодавно Настя відключила можливість коментування своїх публікацій, що дуже засмутило її фанатів. Так що фоловери не змогли висловити свою думку з приводу Настиних постів. Відзначимо також, що нещодавно балерина написала довгий пост про те, що змусило її прибрати коментарі. А потім ще один такий пост, ніби ще не всі ще знають і зрозуміли, що вона відключила коментарі.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.