Донька популярної української співачки Олі Полякової - 14-річна Маша - стильна, красива і самостійна дівчинка. Все частіше вона стає гостею світських заходів і демонструє там ефектні луки, при чому присутність зіркової мами вже не обов'язкова.

Так, на одній із столичних тусовок Маша з'явилася в стильному картатому жакеті, чорних обтягуючих брюках з червоними лампасами і білих кросівках. Свій цікавий образ дівчина підкреслила стильною кепкою від українського дизайнера Руслана Багінського, в якій, до речі, ми бачили Олю.

Маша розповіла ТСН з ким найчастіше ходить на шопінг і куди.

"На шопінг я ходжу з найкращою подругою Ренатою. Я не вважаю, що потрібно одягатися в дорогі бренди. У мас-маркетах є нормальний одяг". Маша Полякова

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Вона зазначила, що підбирати образи їй іноді допомагає мама, але частіше це робить вона сама.

На питання, стиль якої зірки українського шоу-бізнесу їй подобається, вона лаконічно відповіла: «Мами».

Маша Полякова
Маша Полякова

Нагадаємо, популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася серією знімків, на яких відображені її кращі концертні костюми. Так, артистка поділилася емоціями від недавнього виступу в Миколаєві, в черговий раз здивувавши Україну яскравим шоу "Королева ночі".

Оля Полякова
Оля Полякова

Також нещодавно знаменитість похвалилася неймовірним чином, анонсуючи новий концерт-шоу "Королева ночі" в Краматорську. Так, артистка вийшла на сцену в дуже короткому червоному латексному сукню з глибоким декольте, вміло підкресливши ноги від вух і розкішні груди.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.