Один із засновників студії "Квартал 95", друг дитинства шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського Денис Манжосов нещодавно оголосив про прес-конференцію, на якій мав розповісти невідомі факти про лідера президентських перегонів. Після цього він дав інтерв'ю в ефірі телеканалу "Прямий" і зник. Його шукали всі колишні колеги з "Кварталу".

Про це повідомив в інтерв'ю виданню "The Бабель" актор Олександр Пікалов.

"Ми його шукали, хлопці! Він щезнув. Ми його шукали всім "Кварталом", - сказав артист.

Він також зазначив, що екс-товариш знайшовся на наступний день. Виявилося, що він просто закрився у своїй квартирі.

У відповідь на запитання журналіста, чи планував Манжосов повідомити щось про Зеленського, Пікалов відповів: "Якщо він туди перся, значить, він щось хотів".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що співзасновник студії "Квартал 95" Денис Манжосов може зайняти місце Володимира Зеленського, який нині балотується в президенти України. Більш того, журналісти уточнили, на якому етапі знаходяться переговори зі співзасновником "Кварталу 95" Денисом Манжосовим, який у 2013-му покинув проект.

"Компроміс досягнуто, Манжосов обмірковує пропозицію, але підстави для відмови на сьогоднішній момент немає", - підкреслюється в повідомленні.

Нагадаємо, після голосування на одній із виборчих дільниць столиці, команда "Слуги народу" Володимира Зеленського зібрала штаб на засідання.

Як повідомляв "Знай.ua", за лічені години після голосування у другому турі виборів президента України стало відомо про те, що МВС перевірить на наявність порушень той факт, що Володимир Зеленський нібито показав пресі, за кого поставив "галочку" у бюлетені.

Також "Знай.ua" писав, що дружина кандидата у президенти України Олена Зеленська написала допис на своїй сторінці у Фейсбуці. Вона зазначила, що для неї день тиші виявився занадто гучним.