Ольга Горбачова вийшла у світ у блискучій сукні в підлогу з розкішним квітковим принтом. Свій образ артистка доповнила хусткою у волоссі.

Фотографією Горбачова поділилася на сторінці в соцмережі. На фото Ольга позує зі своїм чоловіком і коментує пост.

"Yuriynikitin не повертається у цьому році з музичних премій без статуеток. Ще два "золоті пера" за хіт року і група року з @kazka.band від премії #золотажарптиця. А я що-то давно пір'я не носила, прошу назбирати на сукню," - підписала допис співачка.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Фолловери не залишились байдужими до кумира і коментують світлину знаменитості: "Боже! ви як дві краплі", "найкрасивіша пара", "плаття дуже йде", "плаття дуже йде", "Ольга ви чудово виглядаєте! Сукня космос".

Цікаво, що у співачки, телеведучої Ольги Горбачової та продюсера Юрія Нікітіна довга і дуже непроста історія любові. Вона продовжується вже 17 років. За цей час вони встигли народити доньку Поліну, одружитися, розлучитися, відновити стосунки, відсвяткувати заручини, народити другу дочку Серафиму... Влітку 2014 року Ольга Горбачова і Юрій Нікітін збиралися знову одружитися. Але відклали це радісне свято, вирішивши, що поки не час влаштовувати пишні урочистості.

Нагадаємо, приголомшлива Єфросиніна прийшла на вечірку в розкішному платті: дві річні зарплати. Українська телеведуча Маша Єфросиніна відразу після заяви про запуск свого особистого бренду домашнього одягу Mashsh відвідала світський захід.

Як повідомляв портал Знай.ua, донька Пугачової Крістіна Орбакайте жорстоко пожартувала над шанувальниками в Instagram.

Також Знай.ua писав про те, що російський гуморист та чоловік Алли Пугачової Максим Галкін засвітив труси, Instagramрозриває від коментарів.