У неділю, 21 квітня в Україні проходить другий тур президентських виборів в якому зустрілися чинний президент Петро Порошенко і популярний актор Володимир Зеленський. З самого ранку на виборчі дільниці почали ходити виборці, багато із них фотографувалися і викладали в мережу знімки з закликом до всіх йти на вибори. Українські селебріті не виняток, вони, як і всі громадяни, що теж ходять на дільниці і голосують. Також зірки не відмовляють собі в радості запостити "виборчі" фото в соцмережі. Ми подивилися Instagram наших знаменитостей і зібрали добірку таких "виборчих" фото.

Так, одним з перших фото з виборчої дільниці опублікував телеведучий і артист Сергій Притула. Він прийшов на дільницю не один, а зі своїми колегами "Вар'ятами". Раніше Притула повідомив фанатам, що змінив місце голосування на Закарпаття, оскільки в день виборів він там на гастролях.

Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, теж прийшов на дільницю не сам. Репер опублікував фото сина Андрія, який кидає бюлетень в урну. У підписі до цього знімку Олексій написав: "За майбутнє".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

На виборчу дільницю також не одна прийшла Олена-Крістіна Лебідь. Телеведуча виклала фото зі своїм коханим – віце-міністром Павлом Розенком.

Також зробило свій вибір сімейство Кошових. Фотографію "лисого з Кварталу" з дружиною опублікували на сторінці "Кварталу 95". Як видно на фото, пара прийшла на вибори у вишиванках.

Як і в першому турі, на голосування в другому акторка Ольга Сумська прийшла з чоловіком – також відомим актором Віталієм Борисюком. Не забуло подружжя зробити селфі і похвалитися в мережі.

А ось Слава Камінська з "НеАнгелів" відзначилася. Співачка, за її словами, вперше голосувала, і на дільницю прийшла, як на концерт – при повному параді.

Суперблондинка Оля Полякова також не проігнорувала свій громадянський обов'язок, і як мільйони українців, прийшла голосувати.

Нагадаємо, ми писали, як голосували українські зірки в першому турі президентських виборів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у Зеленського зробили гучну заяву.

Також портал "Знай.uа" писав, що коїться в штабі Порошенка.