Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість зворушливо привітала свого хорошого друга, кандидата в президенти України Володимира Зеленського з перемогою на виборах, адже він лідирував з величезним відривом. Так, артистка виставила смішний знімок з гумористичного шоу "Ліга сміху" і зазначила, що для країни починається "нова ера".

"Починається нова ера! Вітаю! @zelenskiy_official !!! Вам буде складно, але ви обов'язково впораєтеся!😘.. до речі, на цьому фото я пропонувала потренуватися, як я буду вести #лигасмеха, коли переможе Володимир!))))", - поділилася радістю Полякова. Фолловери взялися коментувати: "Оля, ви одна з небагатьох, хто відкрито сказав, кого підтримає на виборах😊 👍", "Дай Бог , щоб через п'ять років ми точно так любили і поважали Зеленського як сьогодні ...", "Оля, я завжди знала, що Ви крутєйша жінка😀👌", "Вова, вся надія тепер на тебе)", "Наступним президентом буде Оля".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.