Нещодавно з'явилася інформація про розлучення солістка групи "Іванушки International" Андрія Григор'єва-Апполонова з дружиною Мариною Банковій. В мережі знайшли відвертий допис його попередньої коханої, в якому вона розповіла про причини розтавання.

Відповідний допис знайшли на сайті "Домохоз" пишуть місцеві ЗМІ.

До зустрічі з Мариною Банковій Андрій Григор'єв-Апполонов був кілька років щасливий з Марією Лопатовой. Артист навіть допомагав їй в просуванні власного співочого проекту. Однак несподівано закохані розлучилися.

Лопатова розповіла, що не просто любила рудого з "Іванушок", а буквально була залежна.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я пам'ятаю свої думки по ночах, коли він спав поруч, а я торкалася його тіла рукою. Мені здавалося, що, якщо цього не буде, я просто помру. Мабуть, в той момент і усвідомила, що живу я зовсім не в любові, а в страшній залежності від нього", - заявила Марія.

Відомо також, що жінка втратила дитину від Григор'єва-Апполонова. Після цього вона впала у депресію.

"Тієї зими я втратила свою довгоочікувану вагітність. І не просто втратила, а ледве залишилася жива — одна труба розірвалася в мені. Ми обидва переживали цю історію. Обидва боялися, що у нас більше не буде дітей, що, власне, і сталося ... Ця страшна історія чомусь віддалила нас один від одного", - розповіла колишня дружина Апполонова.

Зараз же Марія Лопатова стверджує, що в них залишилися добрі стосунки. Відповідний допис вона опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

"Багато хто так і не вірить, в те, що ми дружимо. І я знаю чому не вірять. Тому що самі так не вміють. Вигадують якусь хрень, термінологію "колишній", якусь ревнощі плетуть... а ну і ще щось про секс, який чомусь має/можливий/неминучий з "колишніми". Таке враження, що спати не з ким", - йдеться у дописі Лопатової.

Нагадаємо, що рудий з "Іванушек" втратив дружину: причетний баскетболіст.

Як повідомляв Знай.uа, Анжеліна Джолі вигуляла змужнілого сина: у мережу злили неоднозначні фото.

Також Знай.uа писав, жінка, з якою жив соліст гурту "Іванушки International" Олег Яковлєв, показала свідоцтво про шлюб.