Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим голим знімком зі своєї крижаної купелі, проте саме таким чином вирішила привітати шанувальників з православною Вербною Неділею, яка святкувалася 21 квітня. Так, артистка позувала у своїй бочці, прикрившись лише букетом білих троянд і побажала фанатам всіх благ.

"Дорогі, вітаю вас з Вербною Неділею.🙏🏻 Миру вам, добра та всіх благ!🙏🏻 ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж ніяк не змогли відреагувати на побачене, адже хитра балерина вирішила приховати коментарі , щоб не нарватися на критику. Варто відзначити, що Анастасія частенько "чудить", виставляючи то дивні підписи до фото, то підбираючи безглузді вбрання. Наприклад, артистка любить прийти в храм в сукнях з глибоким декольте і на високих підборах, а ще звертається за допомогою то до ікон, то до циганських ворожок.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артиска обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.