Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравими кадрами з виступу в честь дня народження відомого київського стриптиз-клубу. Так, артистка вийшла на сцену у відвертому боді з глибоким декольте, суцільно вкритому чорними намистинами, а образ доповнила чорними колготами і босоніжками на масивних підборах. Також Даша кардинально змінила зачіску, зализавши коротке волосся замість звичного каре.

"Що сталося в Кабаре, залишається в Кабаре", - таємничо підписала Астаф'єва. Фолловери ж взялися коментувати: "Спасибі, Дашенька! ❤️Текіла-Любов!!! 🤗😅😂", "Моя зірка❤️", "Даша, Ви чарівна!)😍", "Дашенька, вам потрібно відкрити Клуб-вар'єте! Такий...років 30х-50х, як у фільмі з Мішею Япончиком!", "Дашка ви супер...", "Це нереально красиво 😍😯👍".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.