Відома українська співачка, солістка групи "время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. 21 квітня знаменитість відсвяткувала своє 29-річчя, вирушивши з чоловіком Володимиром Дантесом в Амстердам. Так, артистка виставила дуже романтичний чорно-білий кадр з коханим, позуючи на тлі будинків і каналів, а ще зізналася в любові яскравому місту.

"Амстер, ти кайф 🖤", - лаконічно підписала щаслива Дорофєєва. Фолловери ж взялися коментувати: "Які прекрасні♥️", "Надя,ти найкраща😍Чекаємо назад додому😍", "Ви - найкраща пара 😻💔", "З днем народження, Надюша 😻😻❤🎉 Здоров'я тобі і твоїй родині самого міцного ❤❤ І більше відпочинку ❤", "Дуууже кльові фото😍", "Ви такі гарні разом😍💕🔥", "Дуже красива пара👍", "Молоді і красиві 👍🏼", "Ваші фото і ви - це кайф!".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.