Молода співачка ЗЕНА всіма силами готується до конкурсу «Євробачення-2019».

На шоу вона буде представляти Білорусь.

"Нічого не можу сказати про номер, тільки те, що команда нова", — каже молода виконавиця.

Однак, спливли деякі подробиці про її номері. Виступом співачки займеться український режисер і хореограф Андрій Цар. Раніше він готував номер Світлани Лободи на "Євробаченні-2009".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

До того ж, після шоу вони були пару років у цивільному шлюбі, поки не розійшлися в 2014 році. У них є дочка Євангеліна.

ЗЕНА вийде на сцену першого півфіналу "Євробачення" 14 травня 2019 року. Букмекерські контори прогнозують, що виконавиця не зможе потрапити у фінал конкурсу.

Варто нагадати, що Популярна українська співачка, солістка групи KAZKA Олександра Зарицька здивувала шанувальників новим знімком в дуже стильному образі.

Про це стало відомо завдяки новому посту співачки в Instagram.

Так, на фото зірка позує в наряді "піжамного" фасону — на ній сукня і накидка кольору марсала, з зеленою вишивкою, образ доповнено вуаллю. На одному з фото Олександра променисто посміхається.

Варто нагадати, що пісня групи KAZKA "Плакала" відома чи не кожному в Україні і багатьом за кордоном. Трек потрапив в десятку світового чарту Shazam, зібрав сотні мільйонів переглядів на YouTube. Як результат, у 2018 році група стала проривом року за версією премії M1 Music Awards, а "Плакала" - хітом року. Зовсім недавно премія Yuna назвала KAZKA кращою поп-групою в країні.

Варто відзначити, що багато хто був упевнений, що KAZKA стане лідером за глядацьким голосуванням. Нікітін пояснив фанатам цю неприємну несподіванку.

Нагадаємо, Джамала зворушила мережу фото з чоловіком і сином

Як раніше повідомляв "Знай.иа", Дочку Валерії терміново госпіталізували

Також Знай.ua" писав про те, що Нікітін пояснив поразку KAZKA на Нацвідборі