Народний артист України, відомий співак Віктор Павлік привітав свого сина з днем народження.

Відповідний пост з'явився в соціальній мережі артиста.

Віктор Павлік
Віктор Павлік

"Сину, дорогий мій, вітаю тебе з твоїм 35-ти річчям ! Головне будь здоровий, спокійний, і божого благословення тобі !", - написав Віктор Павлику своєму синові Олександру Павлику.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що Тренер проекту "Голос країни-9" і український співак MONATIK підкорив українців зворушливими фото з прогулянки з дітьми. Знімки він опублікував в Instagram.

"довгоочікувана сімейна субота. Мої", - пише музикант.

На кадрах Монатік з двома своїми дітьми гуляє по торговому центру. Шанувальники не змогли пройти повз даних знімків і залишили безліч приємних коментарів.

"Тато може все, що завгодно", "3 монатіка", "гвардія Монатіка пішла у світ, щоб зробити його музыкальнее", "Найкраще, що сьогодні бачила. Піднімає настрій", "такі модники. Відразу видно – діти Монатіка", — пишуть фанати.

Ще ми писали, що Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стєкло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Часто це спільні фото з зоряної дружиною. Так, і в цей раз Вова вирішив показати неймовірно ніжне фото з Надею з прогулянки в столиці Нідерландів Амстердамі. Мабуть, саме туди парочка відправилася святкувати День народження Наді.

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Дантеса, він позує разом з Надею. Закохані відображені в зворушливий момент обіймів – Надя завела руки за спину чоловікові, а він взяв у руки її обличчя. Треба сказати, що фотографія вийшла неймовірна ніжною і теплою. Раніше Вова розповідав про фотографа, який знімав їх весілля, дівчина живе в Амстердамі і саме туди вирушили закохані, а тепер, як видно, вийшли на фотопрогулянку.

Нагадаємо, Олександр Пікалов розповів про зникнення Манжосова

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Кумира мільйонів запроторили у психлікарню

Також "Знай.ua" писав про те, що Зірка "Холостяка" пройшовся по червоній доріжці у компанії загадкової красуні