Відома українська травесті-діва Монро активний користувач соцмереж, вона часто ділиться фотографіями, новинами і навіть порадами зі своїми шанувальниками в Instagram. Але в цей раз Невгамовна Монро, як вона сама себе називає, опублікувала в Instagram кілька фотографій, а підписи до них висловила свою думку про вибори. Треба сказати, що публікація вийшла дуже відвертою і непересічною.

Монро

"Бон жур, всі адепти секти невгамовної Монро. Я вітаю всіх українців з вибором нового Президента. Це не мій вибір, але я поважаю вибір більшості! І сподіваюся, демократичний курс розвитку країни буде тільки набирати обертів. Хто вчора під впливом мого короткого і емоційного поста самовидалився – Щасливої дороги. Просто не треба мені про це повідомляти. За ці насичені вихідні на @kurazhbazar, ми продали барахлішка на близько 5000! грн, а значить собака Марта забезпечена харчами і всім необхідним на найближчий час. Вона все ще шукає дім. Періодично я буду нагадувати в сторіс про її долю.

Монро

Я дякую всім, хто прийшов, щось придбав, сказав добре слово і просто посміхнувся! Свої люди – це цінність, яку потрібно заслужити. І в сотий раз нагадаю, створюйте своє коло однодумців, з якими і у вогонь, і у воду, і попити винця під музику Армстронга. А #Куражбазар дякую за свободу і можливість бути собою. АбАжАю і все не можу повірити у вибір... Ну значить я ще до кінця не розумію. А отже є що і кого вивчати!", - написала Монро.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Шанувальники травесті-діви не пройшли повз і почали активно обговорювати її нову публікацію. Деякі просто пишуть компліменти і виражають захват благодійній діяльності Монро, а інші почали обговорювати вибори і перемогу на них Зеленського.

Нагадаємо, невгамовна Монро вставила свої п'ять копійок у скандал навколо Нацвідбору на Євробачення 2019.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що травесті-діва Монро показала неймовірне.

Також портал "Знай.uа" писав, що травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.