Українська співачка, яка активно працює в Росії, Аліна Гросу, нещодавно показала новий кліп на пісню "VOVA". Крім драми у тексті та пристрастей у кадрі, шанувальники побачили пророчі моменти.

Цікаво, що новинка стала фінальним третім епізодом так званої кліпотрилогії "Дико Любила Вову". Також в комплект входять кліпи на пісні "Дика" і "Любила".

Аліна Гросу

На сторінці в Instagram з'явились найгарячіші кадри з кліпу. Шанувальники не змогли пройти повз такого видовища, особливо тоді, коли у пісня співається про Вову, і він є "богом" для головної героїні, яка всіляко намагається боротися за нього до останнього.

Фанати вбачають у цій пісні не лише любовний трикутник, а й політичні мотиви. Особливо після перемоги на виборах президента України Володимира Зеленського. І ця пісня, "як ніколи в тему".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я не хочу другого, Вова, Вова, ты мой Бог", - йдеться у пісні.

"Тепер з'явився новий Великий Вова",

"Я не хочу другого, Вова, Вова, ты мой Бог",

"Як в тему",

"Володимир Зеленський буде величнішим, ніж Володимир Путін", - коментують в соцмережах фанати.

"Найбільш оригінальне привітання", - жартують коментатори.

Дивіться: Новий кліп Аліни Гросу - "VOVA"

Нагадаємо, Аліна Гросу сильно здивувала свою аудиторію милим фото і дитячим захопленням.

Як повідомляв портал Знай.ua, молода українська виконавиця Аліна Гросу зіграла весілля. В неділю, 21 квітня, на каналі Україна вийде довгоочікувана прем'єра 4-серійної картини Замок на піску, в якій Аліна втілила одну з головних ролей.

Також Знай.ua писав про те, що Аліна Гросу розповіла про свою таємну пристрасть: все почалося ще в дитинстві.