На могилі знаменитого російського співака Євгена Осіна спалахнула сильна пожежа. Про це стало відомо у вівторок, 23 квітня від адміністрації кладовища.

Відомо, що пожежа пошкодила встановлений хрест та вінки, які оточували могилу. В адміністрації запевняють, що пожежа виникла випадково.

"Загоряння сталося з вини недобросовісних відвідувачів кладовища, які залишили палаючі свічки. Сусідні поховання не постраждали. Огорожі на могилі ніколи не було, його зламати не могли", - повідомили в прес-службі ДБУ "Ритуал" на Троєкуровському кладовищі в Москві.

За даним інцидентом в поліції склали протокол. У прокуратурі пообіцяли взяти справу під свій контроль. Хоча адміністрація кладовища продовжує запевняти, що це було випадковістю, колишня дружина артиста вважає, що це міг бути спрямований акт вандалізму.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Хтось повністю спалив могилу. Тут було дуже багато вінків. Була фотографія — вона пропала. Вона була в залізній рамці. Немає навіть рамки: якщо б фотографія згоріла, рамка б залишилася. Квітів, вінків нічого немає. Від вінків тільки один квіточка залишився. Я не знаю, хто б це міг зробити. Але нам за два дні до цього зірвали вечір пам'яті, коли всі зібралися згадати про Дружину, розповісти про його добрих справах. Адміністрація нам відключила мікрофони і стала нас шантажувати. І відразу після цього згоріла могила. Ми намагалися достукатися до адміністрації кладовища, щоб дізнатися подробиці, але поки безуспішно", - повідомила колишня дружина Євгенія Осіна.

Нагадаємо, помер легендарний радянський співак, його пісні обожнювали мільйони.

Як повідомляв Знай. ua, Львівщина в сльозах прощається з хоробрим поліцейським, які віддали життя за Україну.

Знай. ua писав, що серце народного артиста зупинилося назавжди.