Відомий український комік, актор студії "Квартал 95" і член команди лідера президентської гонки Володимира Зеленського Євген Кошовий, який з'явився на дебатах в толстовці на якій були дуже образливі і вульгарні лайки, пояснив свій вчинок.

Так, Євген Кошовий розповів українським журналістам, що та сама толстовка від бренду "Pohuy", в якій він вистояв весь процес дебатів між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським, була звичайним подарунком.

"Просто подарували на день народження, я і одягнув", – розповів Євген Кошовий.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За інформацією журналістів, актор зустрівся з представниками ЗМІ перед прес-конференцією Зеленського 21 квітня. На вході Кошового, точно так само, як і всіх інших, пильно додивлялася охорона. До речі, ця толстовка стала приводом для гучного скандалу в мережі. Багато користувачів розкритикували його за такий наряд на дебатах, але знайшлися й ті, хто підтримав.

На питання: "Що будете сьогодні робити після перемоги Зеленського?" - Кошовий відповів: "Нажруся".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що шоумен Євген Кошовий, актор студії "Квартал 95" на шоу розплакався. Коли на сцену вийшла його старша донька з пародією на свого батька і заспівала пісню в якій дорікнула його піснею до постійної зайнятості.

"Я був в шоці, коли все це сталося! Але в хорошому сенсі. Спасибі, Луганська збірна" і Варя за емоції", - зазначив Кошовий у своєму Instagram-акаунті.

Актор Євген Кошовий, який недавно зізнався, що був дуже збентежений, коли побачив свою "лису" доньку Варвару на сцені шоу "Ліга сміху". Такий несподіваний сюрприз по-справжньому шокував шоумена.

Нагадаємо, Кошовий з "Квартал 95" зворушив українців: таким його не бачив ніхто.

Як повідомляв Знай.uа другий тур виборів президента України 2019: як голосували Полякова, Потап, Притула та інші зірки.

Також Знай.uа писав, Зеленський показав, за кого голосував: "хрестик" потрапив на фото.