Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайним відео, прочитавши рядки з нової пісні "Пуля-дура" з гримом скелета у відповідному вбранні. Так, артистка запропонувала шанувальникам виграти iPhone X, однак багато хто лише висміяв її дивну поведінку.

"#пулядураchallenge стартує!!!🔫 Все, що тобі потрібно для участі:
1. Записати скоромовкуШепотом ропотом ядом по венам
Стекает разбитая сальса
Я закричу собирайся, уйди
Но ты знаешь, что надо остаться
🔫
2. Викласти відео в Instagram з хештегом #пулядура
Автор,на мій погляд, найкрутішого відео отримає від мене особисто iPhone X .🤘😬
Удачі, котики 🤞😘", - поділилася новинами Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Нууууу... кому як 👎🏻", "Хрипить подружка 🤔", "це як з кіркоровим, все б добре, але пішов вже перебір((", "Жах", "Як вже набридла вся ваша ця клоунада. Втім і вся естрада вже одна велика клоунада😂".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.