Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася серією яскравих знімків з шоу "Голос. Діти" російської версії, де є однією із зіркових тренерів. Так, артистка позувала в дуже незвичному білому костюмі Moschino з червоно-чорними штрихами, ніби промальованими маркером і напівпрозорій ніжній блузці, а також зізналася, що посилено готується до фіналу сезону.

"останні 4 місяці життя моє серце і душа з моїми малюками ....тепер готуємося до фіналу @voice1tv#ніно#роберт#микелла", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери взялися коментувати: "А де малята? Тільки «я», «я», «я».... але все одно бажаю вам удачі , ви молодець ....", "Вибачте, а ноги обов'язково розсовувати на дитячому шоу 😨", "ТАКЕ ОБЛИЧЧЯ,НІБИ ЩА ПЛАНЕТУ ЗАХОПИТЬ", "бували часи краще", "добре , хоч взагалі одягнена приходить".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.