Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася коротеньким відео, на якому їй вдалося показати двох дочок і похресницю разом. Так, молодша Аліса забавно танцювала, а старша Маша продемонструвала таланти, зігравши шикарну мелодію на фортепіано. Всі дівчата були одягнені в рожеві піжамки Victoria’s Secret, що додало ролику більшої ніжності.

"Мої дівчата! @mashapolyakova @alice.polyakova@liza_sad_unicorn моя хрещениця", - поділилася радістю Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "Маша дуже гарно грає!👍", "Моя улюблена мелодія!!!!! Так гарно грає Маша!!! Молодець!!!!!🌺🌺🌺", "У талановитої мами і діти талановиті 😘", "Маша класно грає дуже!", "Олю, я Вами захоплююся😍 І дівчатка у Вас чудові👍💓😘", "Чудово😍 а дівчатка такі мілашкііі😘😘😘", "Оля, молодець!!! У всіх відношеннях!!! 👏", "Машуська розумниця😍👏Алісон смалить)))".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.