Популярний телеведучий, зірка тревел-програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров здивував шанувальниць несподіваною зміною образу. Дмитра підловили з новою зачіскою.

В Facebook опублікували нові знімки, на яких Комарова важко впізнати – він з короткою стрижкою.

Зникла і звична довга чолка – замість неї у Комарова тепер короткий чубчик, який він зачісуєна бік.

Фото зроблені під час благодійної ярмарки, де співробітники "1+1 Media" збирали кошти на допомогу бійцям української армії. Шанувальники жваво обговорюють новий імідж ведучого і помічають, що коротка стрижка йому дуже личить. З чим пов'язані кардинальні зміни в зовнішності, Діма не коментує.

Дмитро Комаров

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

До речі, не секрет, що якщо, наприклад, дівчина змінює зачіску, то цілком можливо, що в її особистому житті з'явився новий чоловік. Тому можна припустити, що і в Дмитра в особистому житті відбуваються приємні зміни.

Дмитро Комаров та Анатолій Анатоліч

Дмитра Комарова називають одним із найзавидніших холостяків країни, він просто мрія тисячі дівчат.

Дмитро Комаров розповів про кохання та майбутню дружину

Завидний холостяк Комаров зізнався, що на даним момент у нього немає часу заводити родину. Однак якщо це станеться, то він не бачить поруч з собою не українку.

Також Комаров додав, що про його особисте не знає ніхто, навіть батьки, а дізнаються всі тоді, коли він буде на 100% впевненим у такій необхідності.

Нагадаємо, мандрівник та телеведучий Дмитро Комаров покаже зсередини Україну. Такою нашу країну ніхто ще не бачив.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дмитро Комаров розповів, як мало не потрапив у авіакатастрофу над Україною. Виною всьому - розбавлене пальне.

Також Знай.ua писав про те, що ведучий Комаров розповів про свої найбільші хвилювання та найскладніiі моменти під час подорожі найбільшою країною.