Напередодні 37-річна Брітні Спірс на час покинула психіатричну лікарню. На лікування вона потрапила на початку квітня через сильні стреси, які були викликані погіршенням здоров'я її батька.

Зірку ненадовго відпустили з лікарні на Великдень.

21 квітня поп-діва потрапила в об'єктиви папараці, коли виходила з готелю в Беверлі-Хіллз. Співачка була в супроводі бойфренда Сема Асгарі. Він був одним з небагатьох, хто підтримав співачку в такий важкий час.

Перед камерами Брітні з'явилася в стильному образі, який доповнювало червоне плаття зі спущеними плечима, а також сандалі без п'яти. В руках Спірс несла невелику чорну сумку, кросівки і худі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Виглядала поп-діва трохи розгублено, але її хлопець її всіляко підтримував: йшов попереду, тримав за руку і прикривав спиною.

Брітні з'явилася на публіці всього на один день. У лікарні вона буде знаходитися як мінімум місяць. Поки незрозуміло, як саме зірка провела вихідний: з дітьми чи хлопцем.

Варто нагадати, що Американська співачка Брітні Спірс знаходиться на лікуванні у психіатричній лікарні.

Раніше говорилося, що 37-річна поп-діва сама захотіла пройти лікування, але її мати спростувала дану інформацію, заявивши, що Брітні утримують там силою.

Фанати Брітні Спірс переживають за її стан, так як останнім часом вона все менше контактує з оточуючими і практично не виходить у світ. Після того, як її госпіталізували, шанувальники почали задавати хвилюючі питання її близьким.

Мати Брітні відповіла на них.

За її словами, Брітні не хоче бути під наглядом медиків, але її змушують це робити. Шанувальники думають, що за госпіталізацією поп-діви варто винити її батька Джеймі

Раніше активно обговорювалося, що він розпоряджається всіма фінансами Брітні.

Нагадаємо, Брітні Спірс опинилася в психіатричній лікарні

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Ліндсі Лохан завела шанувальників відвертими фото

Також "Знай.ua" писав про те, що Брітні Спірс попотіла разом з гарячим незнайомцем