Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася звичним морквяно-помаранчевим педикюром, в черговий раз прорекламувавши салон краси. Так, артистка знову змусила людей знімати свої покалічені від пуант ноги крупним планом, демонструючи мозолі і здерту шкіру. Анастасія також зізналася, що наводить марафет виключно раз на півтора місяця, а це вважається досить великим терміном.

"Рани на моїх стопах ще не зовсім зажили.. Але я приїхала порадувати ніжки і ручки в улюблений салон 🌺 Зустріла в цьому гостинному місці дуже хороших людей.😊 Катя тут колись працювала. А тепер, не змінюючи цього чарівного місця, є клієнткою.🌺 А Динара... (її фото в сторіз)... Виявляється 13 років тому вона допомогла мені на кордоні вирішити проблему з візою.🙏🏻 Для мене візит у цей салон завжди-свято!😊 Це місце об'єднує хороших людей.🌺 Заріна (в чорному) мій майстер манікюру. Її робота тримається 1,5 місяці!🙏🏻 ", - поділилася емоціями Волочкова. Коментарі ж хитра балерина приховала, адже вже не раз наражалася на критику через подібні фото і відео. Варто відзначити, що шанувальники давно просили артистку не викладати покалічені стопи, однак їй виявилося абсолютно все одно на думку оточуючих людей.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.