Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився свіжими кадрами з відпустки біля моря, розстебнувши сорочку і виставивши напоказ голий торс. Так, артист знову порадував фанаток віршиками, однак цікавила їх явно не поезія.

"🌊
Любовь не терпит прагматизма,
Она вольна и безрассудна.
Не оставляя оптимизма,
Легко играется с абсурдом.
Я не люблю Театр масок,
Где лишь изображают чувства.
В нем очень много ярких красок,
Но все это смешно и грустно.
А мне грустить поднадоело,
Хочу эмоций настоящих,
Хочу, чтобы нутро кипело,
А не было уныло спящим.
И если сказанное мною
Кого-то вдруг слегка задело,
Того я сразу успокою, "Друзья" мои, не ваше дело!", - вилив душу Козловський. Фолловери не пройшли повз: "Як завжди в саме серце....", "Дивилася б і дивилася)😍", "Гарний до непристойності !!!🙈🥰", "До тремтіння, до мурах, до глибини!❤️ Люблю всім серцем!❤️", "🔥🔥🔥🔥🔥красунчик 🙈", "Ну справжній Красень 🤓🤓🤓😘", "Нарешті голе тіло побільше б фоток з тілом".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака, заявивши, що страждати - це дуже зручно, але більше він цим займатися не хоче.

Також знаменитість наближався до зухвалих вчинків в стилі Анастасії Волочкової, позуючи абсолютно голим, а тепер вирішив тягати за собою в літак букети троянд, як і балерина.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім. Щоб хоч якось похвалитися фігурою, він зробив з сорочки короткий топ.