Напередодні свята Великодня відомий український кондитер і учасниця шоу “МастерШеф. Професіонали” на каналі СТБ Юлія Ангелова поділилася для “Знай.uа” своїм фірмовим рецептом сирної паски.

Для приготування цієї страви бажано мати домашні вершки, тоді паска вийде надзвичайно ніжною на смак.

Сирна паска

Жовтки 3 шт.

Цукор 150 г

Сир домашній 500 г

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вершки домашні 150 г

Цукати і родзинки 200 г

Апельсин 1 шт.

Лимон 1 шт.

Ваніль

Кулінар Юлія Ангелова

Спершу слід збити жовтки з цукром на водяній бані до температури 83 градусів. Для вимірювання температури потрібний кулінарний градусник, але якщо його немає, то тоді слід збити до консистенції сметани.

Сир потрібно перетерти через сито, додати вершки, цукати, цедру цитрусових. Змішати масу і викласти у форму, попередньо вистеливши її марлею. Поставити в холод під прес на 12 годин. Потім витягнути, перевернути на тарілку, акуратно зняти марлю, прикрасити цукатами і горіхами. Все дуже легко і просто!

Зазначимо, що є безліч рецептів сирної паски: без яєць, заварна, з маком, шоколадом. Рецепт Юлії Ангеловой універсальний і не займе багато часу на кухні.

Юлія Ангелова на шоу МастерШеф. Професіонали

Юлія Ангелова - шеф-кондитер з Одеси. Почала працювати ще у восьмирічному віці, коли допомагала батькам на професійній кухні. Зараз має власний ресторан, де готує разом з мамою і чоловіком. У чемпіонаті світу з кондитерського мистецтва посіла 10 місце.

Нагадаємо, раніше суддя "МастерШеф Професіонали" на каналі СТБ Єлизавета Глинська поділилася оригінальним рецептом паски. Великодня здоба виходить дуже ніжною і повітряної.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вартість продуктового великоднього кошика в 2019 році подорожчала на 8%.

Також "Знай.uа" писав, що для шоу "МастерШеф. Професіонали" на телеканалі СТБ судді придумали масу нових конкурсів.