Головній актрисі студії "Квартал 95" Олені Кравець довелося терміново звернутися до медиків через проблеми, які виникли з її психологічним станом.

Про це вона сама розповіла українським журналістам, повідомляє видання Бізнес.медіа з посиланням на джерело.

Джерело розповіло, що завдяки професійній допомозі психолога, зараз Кравець може почувати себе в гарному настрої, не дивлячись на різні побутові труднощі і обставини які щодня виникають.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

Відомо, що популярна актриса була змушена звернутися за допомогою через суміщення на студії "Квартал 95" відразу декількох посад. Нелюдське навантаження позначилося на психологічному стані Кравець.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім того, що вона була основною актрисою у шоу "Вечірній квартал" також поєднувала посаду адміністратора творчого проекту.

Олена Кравець
Олена Кравець

За словами Олени, вона почала відвідувати фахівця по психотерапії. Дану практику допомоги медиків вона робить досить тривалий час.

"Немає кайфу від роботи, немає адреналіну, ніби я задихаюся". Олена Кравець

На початку роботи з психологом, Кравець відчувала до нього сильну недовіру. Дуже скоро їй вдалося переломити цей момент. Артистка студії "Квартал 95" розповіла, що після кількох сеансів їй вдалося знайти "таємні двері в душі, про існування яких вона підозрювала".

Олена Кравець, зірка Студії "Квартал 95"
Олена Кравець, зірка Студії "Квартал 95"

Нагадаємо, зірка студії "Квартал 95" і засновниця Жіночого Кварталу" Олена Кравець частенько тішить шанувальників новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила скріншот екрану мобільного телефону, в якому кандидат в президенти України Володимир Зеленський підписаний у неї просто як "Вовка". Так, артистка трепетно привітала Володимира з перемогою, адже за даними екзитполу він лідирує з величезним відривом. Варто зазначити, що актори дружать ще зі студентських років, як і фактично вся команда "Квартал 95".