Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в стильному образі. Як виявилося, в такому досить відвертому вбранні Джамала з'явилася на премії "Золота Жар-Птиця".

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Джамали, вона постала на огляд публіки в незвичайному вбранні. Співачка зображена на червоній доріжці в чорному комбінезоні з декоративним елементом у вигляді шлейфу кольору металік. При цьому в зоні декольте цей наряд прозорий, від чого оголюються груди. Волосся Джамали розпущене в красивій укладанні, а на її обличчі яскравий вечірній макіяж. У підписі до фотографії артистка розповіла шанувальникам історію червоних доріжок.

"Червоні доріжки – це завжди стрес. Спасибі талановитим людям, які одягають, роблять мейк і зачіску, таким чином допомагають приховати хвилювання і збентеження. А ви знали, чому червона доріжка і звідки це почалося? Мені завжди було цікаво! Традиція стелити на важливих заходах і прийомах саме червону доріжку зародилася ще 2,5 тисячі років тому в Стародавній Греції. Цей колір в їх культурі асоціювався з богами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Після, вже в Європі, він вказував на приналежність до королівських династій. В еру зародження кінематографу, коли актори і режисери були в дивину, а люди прагнули наживо побачити їх, було прийнято рішення влаштовувати невеликі "проходки" перед кінотеатрами. Тоді, щоб підкреслити "зірковість" цієї надзвичайної професії, і розстелили ту ж червону доріжку. Вперше цей атрибут з'явився в 1922 році на прем'єрі фільму "Робін Гуд". Makeup @milenalutskaya. Hair @leragornostay. Style # юрійжуйков. Style @tatyana_larina_tata. Jewellery @ o2jewellery. #redcarpet # золотажарптиця", - написала Джамала.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.