Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала кілька селфі, зроблених в автомобілі.

На фотографіях, які з'явилися в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в машині. Артистка сфотографувала себе сама на телефон. І хоча фото практично однакові, вона просить шанувальників вибрати перше або друге, яке їм подобається більше. В автомобільну подорож Лорак одягла просту чорну водолазку. Шанувальники помітили, що співачка трохи постриглася, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Ані Лорак на першому фото зробила губи "качечкою", а на другому – просто посміхається в камеру.

У підписі до фотографії співачка написала: "1 або 2". Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Звичайно обидві дуже гарні! Але я вибираю 2", "Обидві фотографії прекрасні, Кароліна", "Невже селфі? Скучили дуже сильно", "Треба б вибір ширший, фоток 7", "На обох фото ви прекрасна. Посміхайтеся частіше! Ми любимо вас", "Ну як тут можна вибрати? На всіх ви прекрасні, наша сонячна Діва!", "Ви скрізь прекрасні, як ми сумували за вами і вашою посмішкою", "Мені перша подобається більше", "Ви прекрасні на всіх фотографіях", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.