Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка будує кар'єру в Росії і є дружиною популярного музичного продюсера Костянтина Меладзе, активно веде свою сторінку в Instagram і часто балує шанувальників новими фотографіями. Так, цього разу артистка порадувала підписників новим вельми незвичайним фото.

На своїй сторінці в соцмережі Віра Брежнєва опублікувала цікаву фотографію в пацанському вбранні. Її образ ну дуже нетривіальний, зате теплий і затишний, як розповіла сама співачка. Віра Брежнєва наділа улюблену чорну толстовку з капюшоном, поверх якої накинула чорну шкіряну курточку. При цьому її волосся злегка розпатлане під капюшоном, який вона накинула на голову, а на очах у неї чорні окуляри. Схоже, Віра сфотографувала себе сама на телефон, вона дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Віра Брежнєва розповіла, що відпочивала у Греції, де раптово похолодало. "У Греції було прохолодно на канікулах, але так душевно. Весь греко-спам у сторіс. Я в улюбленій толстовці Music.Love.Peace. А у вас є така річ, яку не хочеться знімати? Що це?", - написала артистка. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників Віри. Але фоловери розділилися на два табори – одним її "пацанське" фото сподобалися, і вони вихваляють її природну красу, а інші трохи розчаровані, і закликають артистку до цнотливості і скромності.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Красуня просто", "Крута", "Є, толстовка, яку подарував близький друг", "Дуже затишний светр", "Довго втикала, що у волоссі, думала листочок застряг", "Джинси і кросівки", "Віра кохана", "Віра, я бажаю вам щастя і щирої любові", "Якої фірми окуляри?", "А чому Греція? Ви ж начебто Італію любите", "Красуня, Ви така мила і красива", "Ну ось і в Греції відпочили", "Прекрасні фото в сторіс", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.