Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Але в цей раз Сєдокова зрадила своїм принципам і виклала в мережу цікаве відео зі святкування Дня народження сина Гектора, якому виповнилося два рочки. Судячи з відео, Анна влаштувала чаду справжнє свято, точніше не вона сама, а відповідна компанія, яка цим займається, і про яку співачка розповіла в підписі до відео. В ролику можна побачити і самого іменинника Гектора, і його матусю Анну Сєдокову, і маленьких гостей, і власне, тих, хто допомагав організувати це святкування.

"Я не знаю складнішого випробування, ніж дитячі свята. І я не знаю, що б робила без @moreshowcom. І, значить, моя дитина, як тільки опинився на святі, попрямував прямо до аніматорів і не відходив від них, залишивши маму наодинці зі своїми друзями. Добре, що у мене є, про що поговорити з дволітками, але, якщо чесно, їм було так весело і точно не до мене. Який крутий робот був у нас і Машинки! Я не хотіла нікуди його вивозити і знайшла місце в будинку, @moreshowcom сказали – це не проблема і зробили свято за один день! Я пам'ятаю, як опинилася в складній ситуації і могла організувати свято для Моніки тільки в Києві, і @moreshowcom знову сказали, що це не проблема! Повантажили декорації у фури, акторів в літаки і через добу були вже у нас на святі. Спасибі вам велике! Діти і мами щасливі. Дивіться відео! Гектор, з Днем Народження!", - написала Анна Сєдокова у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".