Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, якому приписують бурхливий роман зі співачкою Настею Каменських, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз Потап показав кумедне фото, на якому позує на вулиці Парижа в стильному прикиді.

На фотографії, яка з'явилася в записі Потапа, він постав на огляд публіки у вузьких синіх джинсах і темній футболці з оригінальним принтом, поверх якої накинув камуфляжну куртку з купою кишень. На ногах у нього чорно-білі кеди, а на голові, як не дивно немає кепки, з якою Потап не розлучається майже ніколи, зате є стильні сонцезахисні окуляри. При цьому прихильники відзначили, що репер сильно схуд і навіть помолодшав на тлі скидання ваги.

Олексій Потапенко зображений на автобусній зупинці десь на вулиці Парижа. Він схилив голову над телефоном, і не дивиться в камеру. А от збоку від Потапа на землі лежить якесь сміття, як помітили шанувальники. Вони-то і почали сварити українського артиста, хоча і не зрозуміло, що там лежить і чи залишив це Олексій. Деякі з фоловерів припустили, що Потап сидить і чекає Настю з шопінгу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Мені одному здається, що у нього на руці тату "Настя!", "Чоловік чекає на жінку, яка шопится", "Ніби Париж місто чисте, що там за сміття поруч? Ні, ну Льоша скрізь красень. Навіть якщо буде сміття лежати. Він все одно крутий", "Твоє? Підніми негайно", "А правда, що у вас 22 травня весілля з Настею, під Києвом?", "Кеди чіткі", "Красунчик", "Не добре смітити!", "Український заробітчанин-романтик у центрі Парижа", "Навіщо смітити?", "А ось смітити не обов'язково месьє Потап", "Потап, не треба смітити", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.