Сергій Дроботенко — відомий російський гуморист, актор та автор, який мав найбільше популярність у 2000-х роках. Зараз же шанувальники рідко бачать артиста, він майже не виступає на сцені та не з'являється на публіці.

Кажуть, гуморист "пішов в тінь" через кризу, пишуть місцеві ЗМІ.

Шанувальники артиста гадають, чим сьогодні займається артист. Адже Сергій Дроботенко зараз не має тієї популярності, яка була у нього раніше. Відомо, що його гонорари істотно впали, а гастролей стало значно менше. Тепер про Сергія Дроботенка можна почути хіба що у зв'язку зі смертю когось із його колег.

Сергій Дроботенко

Однак на сторінках у соціальних мережах видно, що артист продовжує гастролювати. Сам гуморист запевняє, що у нього все чудово. За інформацією ЗМІ, він має розкішну квартиру в Москві та цілком пристойно заробляє. А головною статтею витрат артиста нібито є закордонні поїздки та подарунки друзям.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

У світській тусовці відомо, що одним з близьких друзів Сергія Дроботенка є його колега Максим Галкін. Подейкують, що вони навіть на відпочинок їздять разом.

Відомо, що Сергія Дроботенка в кінці 1990-х помітив письменник і гуморист Михайло Задорнов та запросив його і Максима Галкіна виступити на одному зі своїх концертів. На рахунку письменника-гумориста безліч призів на фестивалях, десятки концертів та окремих номерів, кращими серед яких стали монологи та мініатюри "Суфлер", "Два тости на ювілеї", "Іспит з літератури", "Розіграш в аптеці" та "Час пік".

Нагадаємо, що рудий з "Іванушек" втратив дружину: причетний баскетболіст.

Як повідомляв Знай.uа, слідом за Дімою Біланом, який привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах, свій "золотий голос" подав і Микола Басков.

Також Знай.uа писав, що російський актор, драматург і письменник Євген Гришковець опинився в списку сайту "Миротворець".